miercuri, 25 iulie 2012

Goala!



Inainte cu ceva timp spunea oricui si oricand cat de fericita era langa tine. Era dispusa sa treaca peste orice si oricine, peste cuvinte si fapte , peste rautati si invidii pentru ca stia ca tu esti langa ea, orice ar fi. Traia un vis, realitatea ii era straina.
Erau unele persoane care intrau in camera ei [Inima] , stateau ...dar mai tarziu ...cand cunosteau fiecare coltisor al ei, plecau ...La fel ai facut si tu! Cu toate ca spuneai ca nu o vei face niciodata!
 Ai batut la usa camerei. Ea , timida la inceput, a deschis incet usa. Probabil stia ce va urma. Dupa ce ai patruns in camera, ai decorato cum ai stiut tu : cu sentimente sincere, cu iubire si tandrete, cu pasiune si culori vii. Vazand toate astea, camera era a ta ! In fiecare dimineatza usa se deschidea larg , stiind ca tu vii, iar seara statea linistita stiind ca a doua zi vei reveni. Acelasi loc! Si asa au trecut zilele, lunile...De fiecare data mai frumoasa...mai luminoasa...mai calduroasa.
Dar...cum nimic nu e pe vecie, si totul se schimba, la un moment dat...intr`o dimineatza usa s`a deschis... zambitoare...te astepta! Atunci a fost momentul in care tu, ai incetat sa mai revii. Pe zi ce trecea, camera se decolora usor, isi pierdea frumusetea. culorile vi nu o mai caracterizau...Pustie...asteptandu`te...incet incet caldura s`a transformat in frig.. [uneori ger] Si totusi e vara!!!. Cu toate ca mai bateau si alte persoane, usa se inchidea de fiecare data.Nu mai lasa pe nimeni sa se mai apropie. Ii era frica, de sentimente false, minciuni, tradare. Si`a pus toata increderea in tine, toate sentimentele curate, dar la un moment dat a pierdut intr`o clipa, ceea ce avea mai de pret. O clipa!!! Si ai mai venit... ai batut la usa... Dar nimic nu mai era la fel! usa se deschidea...dar nu foarte tare...Intrai.Ti se parea totul schimbat,nimic nu mai era la fel, si ti`ai dat seama ca era din cauza ta. Trist ai plecat trantind usa...Nici tu nu mai esti la fel. Mai trist, mai ingandurat, mai nervos. Ce s`a intamplat?! Cu toate ca incerci sa`i minti pe toti chiar si pe tine, ea stie sigur ca nu e asa.Tot ce ai facut pentru ea ...atata timp...nu poate fi uitat asa usor.Nu putem schimba sentimente ,intr`o secunda! Nici tu nu poti! Si ai continutat sa revii, nu foarte des...Serile prindeau culoare cand veneai u. Sti...seara cu luna plina...Stelele.. Luminile orasulu...privite de sus...Hanorac pe iarba.. Au facut inima sa creada ca sentimente exista. Dar exista si orgoliu, rautati din partea altora. Cu toate ca nu veneai zilnic, te interesai mereu ce mai face "camera ta"...Stiai ca e trista, te intristai si u. Nu o arati nimanui, si tu vrei sa crezi alt ceva, dar in interior ???

Daca tip. O fac bine!

Ne tragem din familii care, din fericire, ne-au crescut cu cei sapte ani de-acasa.  Atunci am invatat sa salutam, sa purtam conversa...