miercuri, 17 aprilie 2013

S A H !!!

     
       Am considerat ca regulile sa fie stiute de la inceputul jocului. Regulile erau egale chiar daca trecutul ar avea de pierdut sau de castigat in fata prezentului .
Jocul incepe, de data aceasta regina priveste, dar cateodata isi da cu parerea .  Este un joc aparte. Regii trebuie sa lupe, sa cucereasca regina.
- O sa am cea mai grea alegere de facut ... sopteste regina prinsa intre lumi diferite : trecut si prezent.
Prima mutare este facuta de prezent. Acesta vine cu o caldura sufleteasca aparte...Un suflet de copil, gingas, care pare, ca nu a mai fost atins,pana  atunci .

Primul SAH!!!

 Replica trecutului:
- "E doar inceputul, toti fac la inceput asa"...

Sah!!!

Regina, dintr`un colt priveste. Nu este convins de trecut, iar prezentul "suna bine"....

Urmatoarea mutare e facuta de trecut.

Acesta se joaca cu amintirile, scoate la iveala clipe,gesturi,trairi. SAH!!!

 Regina nu este impresionata. Prezentul primeste o bila alba.
 Trecutul furios, cere timp.
-Timp? pentru ce timp? Ai avut timp sa faci orice mutare, dar ai mutat gresit...Raspunde revoltata...
 Intre timp, prezentul uimeste. Face fel de fel de surprize, nu cadouri, dar gesturi care o face sa zambeasca, sa fie bucuroasa de fiecare data. Se striga: SAH!!!

 Regina, pusa pe ganduri, nu stie daca sa acorde timp sau nu trecutului. Se gandeste.Este atat de confuza, incat a ajuns sa fie irascibila cu toata lumea... Nici ea nu se mai intelege. Ar vrea sa  opreasca lupta, dar cei doi, continua jocul.
 Intre timp, trecutul a castigat timp, dar prezentul, pare sa prinda sentimente.
Jocul continua. Regina priveste atent fiecare mutare, dar nu opreste pe nimeni. Trecutul, pare sa se fi schimbat, sa caute acum sa arate sentimente,sa arate atentie maxima pentru regina. Dar  este impiedecat de  prezent care este el insasi, stie sa se faca placut, sa intre "pe sub pielea reginei".
Tipat : SAH!!!
 Regina este din nou pusa in dificultate. Se lupta intre trecut si prezent. Pana acum Prezentul are prioritate. Vom astepta cu nerabdare finalul jocului.

Daca tip. O fac bine!

Ne tragem din familii care, din fericire, ne-au crescut cu cei sapte ani de-acasa.  Atunci am invatat sa salutam, sa purtam conversa...